Sunday, February 03, 2008

THE MARS VOLTA Wax Simulacra
3 comments:

overcore said...
This comment has been removed by the author.
overcore said...

Марс Волта сакс лајк а ... , расипано млеко (козјо) заборавено во фризидерот ``москва`` у викендичка :) се зезам да не серам .
.ствар на вкусови... него криво ми е потрошив 1G на нив барајќи асална трака....поздрав

overcore said...
This comment has been removed by the author.